Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
19 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення технології кексів з продуктами переробки насіння конопель для ЗРГ(2024) Єсауленко, Анна АндріївнаДокумент Проєкт цеху з виробництва борошняних кондитерських виробів у м. Щасливе Київської області(2024) Довгаль, Анна АндріївнаДокумент Удосконалення способу виробництва безглютенових кексів, збагачених напівзнежиреним борошном насіння льону, порошком плодів глоду та кунжутом(2024) Приходько, Анастасія АнатоліївнаДокумент Удосконалення способу виробництва кексів оздоровчого призначення з додаванням гречаного борошна та пюре айви(2024) Глазьєва, Тетяна АнатоліївнаДокумент Проєкт цеху з виробництва борошняних кондитерських виробів у селі Лапаївка Львівської області(2023) Захара, Галина ВолодимирівнаДокумент Удосконалення способу виробництва кексів оздоровчого призначення з використанням борошна з пророщених зерен пшениці, конопляних висівок та керобу(2023) Вінярська, Владислава ВалеріївнаДокумент Удосконалення технології безглютенових кексів, збагачених сиром кисломолочним, для десерт-барів(2023) Погорельська, Анастасія СергіївнаДокумент Проєкт цеху з виробництва борошняних кондитерських виробів у м. Волочиськ Хмельницької області(2023) Кобилинська, Валерія ВолодимирівнаДокумент Проєкт кондитерського цеху з виробництва борошняних кондитерських виробів у місті Черкаси(2023) Бондаренко, Вікторія АндріївнаДокумент Проект кондитерського підприємства з виробництва бісквітних тортів і кексів із встановленням потоково-механізованих ліній у м. Рівне(2022) Сичкова, Валерія Андріївна