Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
33 результатів
Результати пошуку
Документ Документ Розроблення рекомендацій щодо проведення сертифікації системи упраління безпечністю виробництва хлібу пшеничного за вимогами стандарту ДСТУ ISO 22000-2019(2024) Кислянова, Анастасія ОлександрівнаДокумент Удосконалення плану НАССР виробництва ковбаси варено-копченої для оператора ринку ТОВ «М’ясовита»(2023) Кравчук, Софія ЛеонтіївнаДокумент Розроблення плану НАССР виробництва пива темного спеціального з ароматом апельсина для оператора ринку ПрАТ «Оболонь»(2023) Мороз, Вячеслав ВікторовичДокумент Удосконалення плану НАССР для виробництва короткорізаних макаронних виробів для ТОВ «Київська макаронна фабрика»(2023) Мазанович, Тетяна ВалеріївнаДокумент Удосконалення плану НАССР виробництва топінгу карамельного для оператора ринку ТОВ «Нова-Пак»(2023) Кривоблоцька, Любов ВікторівнаДокумент Розроблення плану НАССР виробництва пива світлого нефільтрованого непастеризованого для оператора ринку ТОВ «Виробнича Компанія «Перетворення»(2023) Бондаренко, Дарина Анатоліївна