Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
10 результатів
Результати пошуку
Документ Адаптація системи HACCP в ресторані курортного готелю в м. Свалява Закарпатської області(2024) Шуліка, Володимир ГригоровичДокумент Удосконалення системи НАССР виробництва ковбаси кров'яної для ТОВ «БЕРЕЗАНСЬКИЙ М'ЯСОКОМБІНАТ» за ДСТУ:ISO 22000:2019(2023) Горобець, Вадим ЮрійовичДокумент Документ Документ Розроблення плану НАССР виробництва сиру кисломолочного для оператора ринку ТДВ «Яготинський маслозавод» «Яготинське для дітей»(2022) Бурлак, Мар'яна ДмитрівнаДокумент Документ Удосконалення системи управління безпечністю виробництва сиру кисломолочного ТМ «Волошкове поле» на ПрАТ «Юрія» відповідно до ДСТУ ISO 22000:2019(2021) Павловська, Вікторія ГеннадіївнаДокумент Удосконалення системи управління безпечністю виробництва хліба гарбузового на «ПрАТ Дрогобицький хлібокомбінат»(2020) Маців, Софія АндріївнаДокумент Розроблення заходів технологічної експертизи за параметрами безпечності напою «Живчик Вишня» для оператора ринку ПрАТ «Оболонь»(2020) Денисюк, Анастасія Ярославівна