Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
12 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження пропускної здатності скоринки батону та розроблення обладнання для вакуумного охолодження батону в лінії з тунельною піччю 25 м2(2024) Перчина, Богдан ОлександровичДокумент Дослідження реологічних властивостей М’якушки батону та розроблення вакуумного апарату для охолодження з тунельною піччю 25 м2(2024) Соколовський, Владислав РомановичДокумент Дослідження вистоювання тістових заготовок у шафах та їх модернізація для підвищення ефективності їх роботи(2024) Колесник, Роман ОлександровичДокумент Проєкт хлібозаводу в місті Кам'янське Черкаської області з впровадженням традиційних способів тістоприготування(2023) Бутова, Єлизавета ОлександрівнаДокумент Документ Проект технічного переоснащення ТОВ «Сумська Паляниця» з впровадженням виробу підвищеної харчової цінності(2021) Турчин, Антон РомановичДокумент Проєкт хлібозаводу в м. Городок Львівської області з впровадженням сучасних енергозберігаючих технологій(2021) Погорєлов, Іван Сергійович