root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділ
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
5 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
1
search.filters.author.Бурданова, Олександра Сергіївна
1
search.filters.author.Войтенко, Яна Володимирівна
1
search.filters.author.Коротун, Лілія Олегівна
1
search.filters.author.Санжар, В'ячеслав Сергійович
1
search.filters.author.Степаненко, Антон Станіславович
Пошук за іменем автора
search.filters.search.submit
Ключові слова
search.filters.subject.змішувач
2
search.filters.subject.кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
2
search.filters.subject.кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів
2
search.filters.subject.лопаті
2
search.filters.subject.удосконалення
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2021 - 2024
5
Містить файли
5
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Початкова дата: 2021
×
Ключове слово: search.filters.subject.змішувач
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 5 з 5
Документ
Удосконалення процесу та обладнання для гранулювання компонентів твердих лікарських форм
(
2024
)
Коротун, Лілія Олегівна
Показати більше
Документ
Технологія майонезів у цеху потужністю 10 т за добу
(
2023
)
Войтенко, Яна Володимирівна
Показати більше
Документ
Модернізація змішувача-гомогенізатора для мазей і паст завантаженням 0.4 м3
(
2022
)
Санжар, В'ячеслав Сергійович
Показати більше
Документ
Удосконалення технології виробництва тартразину (Е102)
(
2022
)
Бурданова, Олександра Сергіївна
Показати більше
Документ
Удосконалення конструкції змішувача кондитерських мас з метою покращення якості процесу змішування
(
2021
)
Степаненко, Антон Станіславович
Показати більше