Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Розширення асортименту м’ясних січених напівфабрикатів для виробництва кулінарної продукції(2024) Бондаренко, Олександра ВалеріївнаДокумент Організація забою та переробки худоби на м’ясокомбінаті в м. Ужгород потужністю 21,9 т м’яса за зміну, з впровадженням переробки ДРХ(2023) Остапів, Вікторія ЄвгенівнаДокумент Документ Проект МЖК м'ясокомбінату потужністю 24,7 т м'яса за зміну, з впровадженням цеху переробки кишкової сировини(2022) Рак, Ірина МиколаївнаДокумент Організація забою та переробки худоби з впровадженням переробки ДРХ на м’ясокомбінаті потужністю 29,4 т м'яса за зміну в м. Умань(2022) Козовенко, Михайло Володимирович