Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
9 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення процесів перемішування і аерування у ферментаторі періодичної дії об’ємом 100 м3(2024) Кузь, Іван ТарасовичДокумент Проект кондитерського підприємства з виробництва пастило-мармеладних виробів у м. Нетішин Хмельницької області(2023) Чернишева, Аліна ВолодимирівнаДокумент Документ Проєкт кондитерського підприємства з виробництва пастило-мармеладних виробів у м. Іллінці Вінницької області(2023) Боляк, Анастасія АндріївнаДокумент Дослідження процесу перемішування ферментера з механічним пристроєм ємністю 60 м3(2023) Романовський, Максим ВікторовичДокумент Проєкт цеху борошняних кондитерських виробів у м. Чорноморськ Одеської області(2022) Засухіна, Юлія ЄвгеніївнаДокумент Проєкт кондитерського підприємства з виробництва пастило-мармеладних виробів у м. Городок Львівської області(2022) Бусько, Анастасія ОлександрівнаДокумент Документ Проєкт кондитерського підприємства з виробництва борошняних кондитерських виробів у м. Красилів Хмельницької області(2021) Михальська, Ліліана Віталіївна