root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділ
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
3 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
1
search.filters.author.Карпенко, Людмила Миколаївна
1
search.filters.author.Лиса, Людмила Богданівна
1
search.filters.author.Савіцька, Анастасія Олегівна
Ключові слова
search.filters.subject.аюрведична наука
3
search.filters.subject.кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
2
search.filters.subject.композиція прянощів
1
search.filters.subject.балансування дош
1
search.filters.subject.балансування Капха Доші
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2021 - 2022
3
Містить файли
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Містить файли: Так
×
Ключове слово: search.filters.subject.аюрведична наука
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 3 з 3
Документ
Розроблення технології аюрведичного мармеладу з прянощами
(
2022
)
Савіцька, Анастасія Олегівна
Показати більше
Документ
Розроблення технології соєвого кефіру з композицією прянощів в меню людей конституції Капха типу
(
2022
)
Карпенко, Людмила Миколаївна
Показати більше
Документ
Розроблення технології сирних запіканок з обгрунтованою комбінацією фруктів, ягід та прянощів для зниження ефекту дисбалансу Вата-доші
(
2021
)
Лиса, Людмила Богданівна
Показати більше