Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
9 результатів
Результати пошуку
Документ Інтенсифікація процесу очищення жомопресової води для нахиленої дифузійної установки шляхом додавання алюмінієвих реагентів(2024) Стрикун, Микола МиколайовичДокумент Пpоект будiвництвa цеxу з виробництва консервів для дитячого харчування на ПАТ «Луцьк Фудз» Волинська область(2024) Вовк, Олександра ВолодимирівнаДокумент Проект будівництва цеху з виробництва овочевих маринованих консервів(2023) Кіях, Євгеній БорисовичДокумент Удосконалення технології піци спеціального призначення для ЗРГ(2023) Алаторцев, Микола МиколайовичДокумент Проект будівництва цеху з виробництва овочевих натуральних консервів та маринадів(2022) Черненко, Віктор ЮрійовичДокумент Технологія виробництва натурального барвника на основі бурякового пігменту(2022) Перпета, Христина МиколаївнаДокумент Розроблення технології соусу на основі кокосового горіху з композицією прянощів в меню людей конституції Капха(2022) Залужний, Тарас ВалерійовичДокумент Модернізація уловлювача легких домішок продуктивністю 4500 т/добу(2022) Ремінець, Ігор СергійовичДокумент Розробка системи автоматизації процесу миття буряку на цукровому заводі на базі мікропроцесорного контролера VІРА(2020) Гончар, Павло Миколайович