Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
17 результатів
Результати пошуку
Документ Розробка технології печива спеціального призначення на основі рослинної сировини для ЗРГ(2024) Новаторська, Марія ОлександрівнаДокумент Моделювання рецептур та технологічних параметрів виробництва крем-супів з використанням різних видів сиру(2024) Бохан, Анна СергіївнаДокумент Дослідження та удосконалення способів підготовки води у технології комбучі(2024) Прокопишин, Сергій ВасильовичДокумент Удосконалення технології овочевих страв для молодіжного кафе(2023) Богдан, Олександр СергійовичДокумент Наукове обґрунтування та спосіб отримання дієтичної добавки з культивованих грибів для подолання дефіциту вітамінів групи D(2023) Межубовський, Олександр МихайловичДокумент Розроблення технології ферментованих напоїв з використанням овочевої сировини(2023) Кондратенко, Катерина ВалеріївнаДокумент Розроблення технології холодних закусок з підвищеним вмістом білкових речовин(2023) Литвиненко, Валерія ОлександрівнаДокумент Документ Використання м’яса равликів у виробництві м’ясних паштетів(2022) Сорокіна, Юлія Сергіївна