Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
12 результатів
Результати пошуку
Документ Організація переробки птиці та впровадження лінії переробки кролів на птахокомбінаті в м. Івано-Франківськ(2024) Свердун, Антоніна ЯрославівнаДокумент Проект птахокомбінату потужністю 16 тон м'яса птиці за зміну, з впровадженням переробки кролів(2023) Холоденко, Ганна ВікторівнаДокумент Організація забою та переробки худоби на м’ясокомбінаті потужністю 26,1 т м’яса за зміну в м. Канів(2023) Патюк, Віталій ОлександровичДокумент Організація забою та переробки птиці на птахокомбінаті потужністю 28,5 т м'яса за зміну, з впровадженням переробки 5,7 т водоплавної птиці(2022) Свириденко, Олександр СтаніславовичДокумент Документ Документ Організація забою та переробки худоби з впровадженням переробки ДРХ на м’ясокомбінаті потужністю 29,4 т м'яса за зміну в м. Умань(2022) Козовенко, Михайло ВолодимировичДокумент Організація забою та переробки худоби на ТОВ "Житомирський м’ясокомбінат" з впровадженням переробки ДРХ 7 т м'яса за зміну(2021) Шаповалов, Владислав ЮрійовичДокумент КБР: Проект модернізації ТОВ «УПГ- Інвест» Організація виробництва консервів з м’яса птиці у запроектованому консервному цеху ТОВ «УПГ- Інвест»(2021) Ковальчук, Анжеліка ВікторівнаДокумент КБР: Проект модернізації ТОВ «УПГ-Інвест» з впровадженням лінії переробки водоплавної птиці(2021) Кисленок, Варвара Миколаївна