Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
15 результатів
Результати пошуку
Документ Моніторинг якісних показників м’яса забійної сухопутної птиці промислової відгодівлі(2024) Яцков, Володимир ОлександровичДокумент Проект консервного цеху у м. Кам’янець-Подільський, з впровадженням виробництва консервів з м’яса птиці(2023) Каулін, Павло ІвановичДокумент Організація виробництва у ковбасному цеху в м. Стрій, з впровадженням виробництва м'ясних нагетсів(2023) Ревко, Софія ПетрівнаДокумент Проект птахокомбінату потужність 19,8 тон м’яса птиці за зміну, з впровадженням переробки гусей(2023) Фірман, Назар ІгоровичДокумент Документ Впровадження переробки водоплавної птиці та цеху напівфабрикатів на ПрАТ «Миронівський хлібопродукт»(2022) Яцков, Володимир ОлександровичДокумент Використання стартових культур у виробництві м’ясопродуктів для стабілізації забарвлення(2022) Дзиґа, Євген СергійовичДокумент Організація переробки індиків на птахокомбінаті потужністю 17,0 т за зміну, з впровадженням цеху напівфабрикатів(2022) Стрілецький, Василь ЛюдвиговичДокумент Удосконалення технології реструктурованих шинок з молочнобілковим стабілізатором(2021) Токовенко, Ганна Сергіївна