Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
28 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення процесу різання лікарської рослинної сировини та модернізація млина ножового типу продуктивністю 35 кг/год(2024) Сторожишин, Тарас ГригоровичДокумент Дослідження процесу подрібнення пивоварного солоду в агрегаті мокрого подрібнення Millstar та удосконалення його конструкції(2024) Ковальов, Костянтин ВікторовичДокумент Дослідження крупності гречаного борошна при різних способах подрібнення гречки(2024) Кругляк, Олександр ВалентиновичДокумент Модернізація кутера об'ємом чаші 80 л(2023) Ляшенко, Максим СергійовичДокумент Удосконалення конструкції молоткової дробарки зерносумішей А1-ДМ2Р зі збільшенням продуктивності на 5%(2023) Хільченко, Олександр АнатолійовичДокумент Технологія підготовлення насіння соняшнику до форпресування у відділенні потужністю 240 т за добу(2023) Сліпенко, Світлана ОлександрівнаДокумент Документ Удосконалення процесу і обладнання різання лікарської рослинної сировини(2023) Харченко, Олександр ВіталійовичДокумент Модернізація бісерного млина горизонтального типу для надтонкого подрібнення компонентів м’яких лікарських засобів продуктивністю 12 кг/год(2022) Яремчук, Павло ВолодимировичДокумент Організація виробництва м’ясних виробів у ковбасному цеху потужністю 13,5 тон за зміну(2022) Бірюк, Юлія Вікторівна
- «
- 1 (current)
- 2
- 3
- »