Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
85 результатів
Результати пошуку
Документ Розширення асортименту холодних солодких страв для ресторану першого класу(2024) Станкевич, Анна ОлександрівнаДокумент Удосконалення технології салатів для кафе загального типу(2024) Пенцак, Світлана АнатоліївнаДокумент Моделювання рецептур страв із кисломолочного сиру для кафе(2024) Шовкова, Наталія ОлександрівнаДокумент Розширення асортименту в меню основних страв для ресторану першого типу(2024) Мисюра, Оксана ОлегівнаДокумент Розширення асортименту страв з м’яса для кафе загального типу(2024) Власюк, Роман ІгоровичДокумент Розширення асортименту холодних та гарячих напоїв для кафе загального типу(2024) Герлянд, Анна ВолодимирівнаДокумент Удосконалення технології борошняних виробів зниженої калорійності для спеціалізованих ЗРГ(2024) Скорик, Ярослава СергіївнаДокумент Удосконалення технології страв з м’яса птиці з додаванням молочної та рослинної сировини(2024) Яремчук, Катерина ОлександрівнаДокумент Удосконалення технології солодких страв зниженої калорійності для кафе сімейного типу(2024) Чуб, Анна ПавлівнаДокумент Моделювання рецептур холодних закусок для спеціалізованого ЗРГ(2024) Стукало, Лілія Миколаївна