Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
20 результатів
Результати пошуку
Документ Впровадження виробництва шинкових консервів у цеху потужністю 19,6 туб консервів за зміну(2023) Стиценко, Віталій ГригоровичДокумент Організація виробництва консервів та проект консервного цеху в м. Тернопіль(2023) Староселець, Даниїла-Маркіяна ЄвгенівнаДокумент Організація забою та переробки худоби на м’ясокомбінаті в м. Ужгород потужністю 21,9 т м’яса за зміну, з впровадженням переробки ДРХ(2023) Остапів, Вікторія ЄвгенівнаДокумент Проект консервного цеху потужністю 21 туб виробів за зміну, з впровадженням консервів з м'яса птиці(2023) Одайнік, Михайло СергійовичДокумент Впровадження виробництва консервів паштетної групи у консервному цеху в м. Чернівці(2023) Лилик, Ганна ІванівнаДокумент Організація виробництва у ковбасному цеху потужністю 6,1 т виробів за зміну у м. Нововолинськ(2023) Лешко, Андрій ІвановичДокумент Впровадження виробництва м'ясо-рослинних виробів у консервному цеху в м. Рівне(2023) Куропась, Максим ОлеговичДокумент Проект птахокомбінату потужністю 16,8 т м’яса птиці за зміну, з впровадженням переробки нехарчової сировини в м. Біла Церква(2023) Геращенко, Анастасія СергіївнаДокумент Проект птахокомбінату потужністю 16 тон м'яса птиці за зміну, з впровадженням переробки кролів(2023) Холоденко, Ганна ВікторівнаДокумент Впровадження виробництва посічених напівфабрикатів у ковбасному цеху потужністю 16,3 т виробів за зміну(2023) Гузар, Юлія Михайлівна