Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
18 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення системи управління безпечністю виробництва майонезу «Провансаль 67%» для оператора ринку ПрАТ «Київський маргариновий завод» згідно вимог ДСТУ ISO 22000:2019(2024) Скоробогатова, Анастасія ВікторівнаДокумент Документ Удосконалення системи управління безпечністю виробництва безалкогольного напою «Живчик яблуко» на ПрАТ «Оболонь» за стандартом ДСТУ ISO 22000:2019(2024) Шинкарюк, Крістіна ВалеріївнаДокумент Удосконалення плану HACCP виробництва томатів консервованих на ПрАТ «Білоцерківський консервний завод»(2023) Зварич, Євгеній СергійовичДокумент Удосконалення плану НАССР виробництва ковбаси напівкопченої «Домашньої на дровах» для оператора ринку ТОВ «МІТ МІКС»(2023) Шевченко, Владислав ОлександровичДокумент Документ Розроблення плану НАССР виробництва макаронів для оператора ринку ТОВ «Київська макаронна фабрика»(2023) Романюк, Костянтин ОлеговичДокумент