Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
35 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення технології крем-супу із використанням рослинної сировини(2024) Ушкало, Марина МихайлівнаДокумент Документ Досліждення крупності пшеничної мучки після лущення(2024) Ліпінський, Олександр ЮрійовичДокумент Удосконалення плану НАССР виробництва горошку зеленого консервованого на ПрАТ «Білоцерківський консервний завод»(2023) Гаращенко, Тетяна ОлександрівнаДокумент Розроблення процедур верифікації та валідації системи НАССР виробництва піци для оператора ринку малої потужності ТОВ «ЕКО»(2023) Степанюк, Марія ОлегівнаДокумент Документ