Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
16 результатів
Результати пошуку
Документ Формування асортименту продукції підприємства(2024) Ал, Джабех Ахмад Фірас Мох`д СарханДокумент Обґрунтування рішення щодо зміни асортименту продукції підприємства(2024) Биканов, Владислав АндрійовичДокумент Оцінювання конкурентоспроможності продукції підприємства(2024) Парахнюк, Анастасія АндріївнаДокумент Оптимізація асортиментного портфеля підприємства(2024) Болобан, Юлія ВалеріївнаДокумент Проєкт пекарні по виготовленню булочних виробів в м. Вараш(2024) Дуброва, Аліна ПетрівнаДокумент Документ Проєкт хлібозаводу у місті Дубно Рівенської області з впровадженням широкого асортименту виробів(2024) Очеретний, Ярослав ВолодимировичДокумент Економічне обґрунтування виробничої програми підприємства(2023) Модленко, Анастасія ГригорівнаДокумент Розширення асортименту м'ясопродуктів у ковбасному цеху ТОВ «М'ясокомбінат Ятрань», з впровадженням виробництва напівфабрикатів(2023) Горобець, Артем ОлександровичДокумент Управління асортиментною політикою підприємства(2023) Солодюк, Каріна Іванівна