Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
8 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення системи управління безпечністю виробництва безалкогольного напою «Живчик яблуко» на ПрАТ «Оболонь» за стандартом ДСТУ ISO 22000:2019(2024) Шинкарюк, Крістіна ВалеріївнаДокумент Дослідження технології концентрованої основи для безалкогольних напоїв на основі рослинної сировини(2024) Остапенко, Яна МиколаївнаДокумент Розроблення технології напою Комбуча з використанням хмелю(2023) Рябцев, Юрій СергійовичДокумент Біотехнологія ферментованих напоїв на основі нетрадиційної сировини(2023) Вавілова, Анастасія ІгорівнаДокумент Документ Проєкт виробництва безалкогольного напою на основі морквяно-персикового соку, збагаченого екстрактом плодів глоду(2020) Черкавська, Олена ВікторівнаДокумент Проект виробництва квасу оздоровчого призначення з екстрактами хмелю і солоду(2020) Калайда, Єгор АндрійовичДокумент Розроблення заходів технологічної експертизи за параметрами безпечності напою «Живчик Вишня» для оператора ринку ПрАТ «Оболонь»(2020) Денисюк, Анастасія Ярославівна