Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення технології ковбасних виробів з використанням продуктів переробки молочної галузі(2024) Жученко, Данило ГеннадійовичДокумент Впровадження виробництва сирокопчених ковбас у ковбасному цеху потужністю 13,3 т виробів за зміну(2023) Русин, Софія БогданівнаДокумент Організація виробництва солених виробів у ковбасному цеху потужністю 3,5 тон за зміну(2023) Мокра, Анна РоманівнаДокумент Використання продуктів переробки молока у технології ковбасних виробів(2022) Нетупська, Алла ЄвгеніївнаДокумент Очищення стічних вод ТОВ «Салтівський м’ясокомбінат»(2021) Шевчук, Олег Миколайович