Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
24 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення технології соусів та салатних заправок на основі олійної сировини(2024) Доленко, Андрій ОлександровичДокумент Удосконалення конструкції ножової рами відцентрової бурякорізки на основі досліджень міцнісних характеристик Кенінгсфельдських ножів(2024) Постойко, Олександр ВолодимировичДокумент Дослідження роботи та модернізація вовчка з діаметром решіток 114 мм для подрібнення м’яса(2024) Гринкевич, Максим ВікторовичДокумент Формування стратегічної маркетингової програми підприємства(2024) Чеботарьова, Дар’я ЄвгеніївнаДокумент Дослідження та розробка інформаційно-аналітичної системи для підтримки діяльності ТОВ "Світ каменю"(2024) Скиба, Владислав ОлеговичДокумент Вивчення фізико-технологічних властивостей насіння сої(2023) Барська, Валерія ДмитрівнаДокумент Дослідження технологічних властивостей продуктів переробки насіння гороху(2023) Барська, Вікторія ДмитрівнаДокумент Шляхи підвищення рентабельності діяльності підприємства(2023) Попойлик, Дмитро ВасильовичДокумент Удосконалення процесу гранулювання сипких лікарських засобів та модернізація змішувача – гранулятора продуктивністю 200 кг/год(2023) Ільїн, Роман МиколайовичДокумент Визначення ставлення споживачів до продукції підприємства(2023) Скрипник, Нікіта Олегович
- «
- 1 (current)
- 2
- 3
- »