Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
12 результатів
Результати пошуку
Документ Розроблення технології отримання екстракту плюща (Hedera helix)(2024) Павлюковець, Дмитрій ЮрійовичДокумент Розроблення технології одержання антоціанів з плодів журавлини(2024) Кононенко, Марія ВячеславівнаДокумент Розробка рецептур косметичних засобів по догляду за обличчям з екстрактом центелли (Centella asiatica)(2024) Захарова, Катерина ОлексіївнаДокумент Розроблення технології отримання екстрактів розторопші(2024) Смольницький, Володимир СергійовичДокумент Шляхи застосування чорного перцю в технології виробництва овочевих консервів(2024) Корнілова, Аліна СергіївнаДокумент Проект варильного відділення пивзаводу потужністю 11 млн. дал пива на рік з впровадженням ресурсозберігаючих технологій(2022) Шемшур, Аміна РоманівнаДокумент Документ Проєкт цеху з виробництва безалкогольних напоїв на основі солодових екстрактів та ягідної сировини потужністю 4,5 млн. дал напоїв на рік(2022) Корж, Владислав КостянтиновичДокумент Проект варильного відділення пивзаводу 6 млн. дал пива на рік з впровадженням інноваційного устаткування і режимів затирання зернопродуктів(2022) Пивоваренко, Артем ЮрійовичДокумент Проект виробництва безалкогольного напою оздоровчого призначення з використанням екстрактів шавлії та м'яти перцевої(2022) Самойленко, Валентина Валентинівна