Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
8 результатів
Результати пошуку
Документ Застосування баромембранних процесів в технологіях харчових виробництв(2024) Мельнічук, Данило ЕдуардовичДокумент Удосконалення технології виробництва бутильованої води на ТОВ «Росяна»(2022) Янченко, Максим ВалерійовичДокумент Документ Одержання глутатіону культивуванням Saccharomyces cerevisiae(2021) Шовкань, Дарина ОлегівнаДокумент Дослідження та удосконалення технології утилізації після спиртової барди з отриманням дріжджового кормового продукту(2021) Клепач, Ігор ОлександровичДокумент Удосконалення технології підготовки води з використанням мембранних способів для виробництва безалкогольних напоїв потужністю 15 м3/год(2021) Білан, Олександр ВікторовичДокумент Документ Проект технічного переоснащення відділення виробництва фасованої питної води на ТОВ «Росяна» із застосуванням зворотного осмосу(2020) Ринденко, Ніна Олександрівна