Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
21 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення страв із борошна для кафе з українською кухнею(2024) Канінець, Юлія МиколаївнаДокумент Моделювання рецептур супів для кафе загального типу(2024) Камець, Олена АндріївнаДокумент Удосконалення технології основних страв для кафе загального типу(2024) Дідик, Микола АндрійовичДокумент Удосконалення технології холодних та гарячих закусок для ресторану вищого класу(2024) Карабельська, Яна ОлександрівнаДокумент Моделювання рецептур холодних закусок для спеціалізованого ЗРГ(2024) Стукало, Лілія МиколаївнаДокумент Технологічні аспекти виготовлення страв із овочів для кафе сімейного типу(2024) Ситник, Олександр ВікторовичДокумент Моделювання рецептур страв із січеного м’яса для спеціалізованого ЗРГ(2024) Симоненко, Тетяна ОлександрівнаДокумент Розроблення технології страв з грибів для кафе загального типу(2024) Донець, Марина МихайлівнаДокумент Розширення асортименту холодних страв для кафе загального типу(2023) Бабій, Євгеній АнтоновичДокумент Впровадження технології страв з яєць в меню кафе сімейного типу(2023) Маценко, Михайло Михайлович
- «
- 1 (current)
- 2
- 3
- »