Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Наукове обґрунтування і розроблення технології фруктових соусів для борошняних страв аюрведичного призначення(2023) Пчеленко, Анастасія ЄвгеніївнаДокумент Наукове обґрунтування використання текстуро формуючих наповнювачів у інноваційних технологіях харчової промисловості. Розділ: Наукове обґрунтування використання зеленої маси амаранту з композицією прянощів в технології чапаті з житнього борошна в меню людей конституції Пітта-доша(2022) Шевченко, Владислав ЮрійовичДокумент Розроблення технології аюрведичного мармеладу з прянощами(2022) Савіцька, Анастасія ОлегівнаДокумент Розроблення технології гарячих страв на основі шпинату городнього та кунжутного насіння з композицією прянощів для балансу Капха-доши(2022) Ковальова, Олена АндріївнаДокумент Розроблення технології соєвого кефіру з композицією прянощів в меню людей конституції Капха типу(2022) Карпенко, Людмила Миколаївна