root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділ
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
4 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
1
search.filters.author.Бухонька, Ірма Максимівна
1
search.filters.author.Кравчук, Аліна Володимирівна
1
search.filters.author.Новаторська, Марія Олександрівна
1
search.filters.author.Приходько, Анастасія Анатоліївна
Ключові слова
search.filters.subject.лляне борошно
2
search.filters.subject.кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
1
search.filters.subject.Glimek
1
search.filters.subject.Soca
1
search.filters.subject.амарантове борошно
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2022 - 2024
4
Містить файли
4
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Ключове слово: search.filters.subject.лляне борошно
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 4 з 4
Документ
Розробка технології печива спеціального призначення на основі рослинної сировини для ЗРГ
(
2024
)
Новаторська, Марія Олександрівна
Показати більше
Документ
Удосконалення способу виробництва безглютенових кексів, збагачених напівзнежиреним борошном насіння льону, порошком плодів глоду та кунжутом
(
2024
)
Приходько, Анастасія Анатоліївна
Показати більше
Документ
Удосконалення технології кондитерських виробів на основі борошняних сумішей для спеціалізованих закладів ресторанного господарства
(
2022
)
Кравчук, Аліна Володимирівна
Показати більше
Документ
Дослідження використання льняного борошна для надання виробам оздоровчої дії з впровадженням нового асортименту в проекті хлібозаводу в м. Дрогобич Львівської області
(
2022
)
Бухонька, Ірма Максимівна
Показати більше