Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
95 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження процесу подрібнення пивоварного солоду в агрегаті мокрого подрібнення Millstar та удосконалення його конструкції(2024) Ковальов, Костянтин ВікторовичДокумент Дослідження роботи та модернізація вовчка з діаметром решіток 114 мм для подрібнення м’яса(2024) Гринкевич, Максим ВікторовичДокумент Пpоект будiвництвa цеxу фpуктовиx консервів на ПАТ «Білоцеpківський консеpвний завод»(2024) Голуб, Андpій ВолодимировичДокумент Проєкт хлібозаводу у місті Тульчин Вінницької області з впровадженням інноваційних технологій(2024) Задояна, Вікторія РоманівнаДокумент Проєкт відділення приготування лікерів лікеро-горілчаного заводу потужністю 600 тис. дал з впровадженням сучасних способів і обладнання(2024) Мнушко, Анна ОлександрівнаДокумент Документ Дослідження параметрів технологічного процесу подачі сипких харчових продуктів в упаковку(2024) Розумний, Олег ВолодимировичДокумент Модернізація вібросита марки ВСЛ-5-300 з метою підвищення надійності при вібраційних навантаженням(2024) Стельмащук, Богдан ГеннадійовичДокумент Модернізація машини для фасування та укупорювання газованих напоїв у ПЕТ-пляшки місткістю 0,5-2,0 л з метою розширення асортименту продукції(2024) Павленко, Євгеній АндрійовичДокумент Модернізація машини для фасування ігристих вин у скляну споживчу тару об'ємом 3 л продуктивністю 300 пл/год(2023) Галич, Арсен Сергійович