Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
8 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення технології супів для ідальні(2024) Некращук, Анна ЮріївнаДокумент Моделювання рецептур холодних закусок для спеціалізованого ЗРГ(2024) Стукало, Лілія МиколаївнаДокумент Розроблення меню з включенням страв з крупів для кафе сімейного типу(2024) Ставицька, Людмила РоманівнаДокумент Удосконалення технології страв із м'яса для ресторану першого класу(2024) Кушніренко, Марія ЮріївнаДокумент Розширення асортименту страв із овочів для кафе загального типу(2024) Байдак, Руслана ВадимівнаДокумент Розроблення технології сучасних українських страв для кафе загального типу(2023) Кузнєцов, Артем ІгоровичДокумент Формування асортименту та удосконалення рецептури закусок для снек-бару(2023) Линда, Назар АндрійовичДокумент Розроблення технології десертів підвищеної харчової цінності для кафе сімейного типу(2023) Мишковська, Василина Любомирівна