Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
38 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення плану НАССР виробництва зернових батончиків з горіхами та шоколадом для оператора ринку ПрАТ «Лантманнен Акса»(2024) Коваленко, Яна СергіївнаДокумент Удосконалення системи управління безпечністю виробництва майонезу «Провансаль 67%» для оператора ринку ПрАТ «Київський маргариновий завод» згідно вимог ДСТУ ISO 22000:2019(2024) Скоробогатова, Анастасія ВікторівнаДокумент Удосконалення системи управління безпечністю виробництва морозивного торта «Райдуга» для оператора ринку ТОВ «Айс-Фудс»(2024) Гайдай, Іванна СергіївнаДокумент Удосконалення плану HACCP виробництва томатів консервованих на ПрАТ «Білоцерківський консервний завод»(2023) Зварич, Євгеній СергійовичДокумент Документ Удосконалення окремих елементів системи управління якістю виробництва канелоні з рікотою та шпинатом для оператора ринку Giacobbe Pasta GmbH(2023) Сіденко, Єлизавета МиколаївнаДокумент Удосконалення плану НАССР виробництва ковбаси напівкопченої «Домашньої на дровах» для оператора ринку ТОВ «МІТ МІКС»(2023) Шевченко, Владислав ОлександровичДокумент Документ Розроблення плану НАССР виробництва макаронів для оператора ринку ТОВ «Київська макаронна фабрика»(2023) Романюк, Костянтин Олегович