Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
50 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення технології холодних та гарячих закусок для ресторану вищого класу(2024) Карабельська, Яна ОлександрівнаДокумент Розроблення технології отримання екстрактів розторопші(2024) Смольницький, Володимир СергійовичДокумент Розробка технології витриманих медових дистилятів з використанням вторинних матеріальних ресурсів(2024) Черкасов, Олексій ВалерійовичДокумент Дослідження та удосконалення способів підготовки води у технології комбучі(2024) Прокопишин, Сергій ВасильовичДокумент Удосконалення технології кавових холодних напоїв для кафе-кондитерської(2023) Регалов, Данило ПетровичДокумент Удосконалення технології борошняних кулінарних виробів, шляхом підвищення їх харчової та біологічної цінності для закусочної(2023) Нєгрєтов, Ігор ІвановичДокумент Розширення асортименту страв з напівфабрикатів із сільськогосподарської птиці для молодіжного кафе(2023) Карпінський, Артем СергійовичДокумент Удосконалення технологій приготування гарячих закусок із грибів для бару(2023) Сальчук, Дмитро ОлександровичДокумент Удосконалення технології страв із крупів для концептуального ЗРГ(2023) Потієнко, Тетяна ВасилівнаДокумент Розширення асортименту борошняних страв для спеціалізованої закусочної(2023) Полянський, Ярослав Олександрович