Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
19 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення технології котлет рибних з використанням гідролізату з м'яса мідій(2024) Степова, Анастасія АндріївнаДокумент Використання нових сортів винограду Закарпаття для приготування ігристих вин(2024) Бутузов, Фiлiпп АндрiйовичДокумент Використання гречки і продуктів її переробки у технології м’ясопродуктів(2024) Шкірдов, Дмитро МаксимовичДокумент Удосконалення технології варено-копчених ковбас з використанням промислових потужностей ТОВ «Мітленд Плюс»(2024) Вернигора, Анна ВікторівнаДокумент Удосконалення технології виробництва напівфабрикатів панірованих крил курячих заморожених(2024) Козка, Олексій ОлеговичДокумент Удосконалення технології м'ясо-рослинних посічених напівфабрикатів для спеціального харчування(2024) Фіненко, Валерій МихайловичДокумент Розширення асортименту борошняних кондитерських виробів для ресторану(2023) Кугай, Катерина ДмитрівнаДокумент Розроблення плану НАССР виробництва пива темного спеціального з ароматом апельсина для оператора ринку ПрАТ «Оболонь»(2023) Мороз, Вячеслав ВікторовичДокумент Удосконалення підготовки води для виробництва алкогольних напоїв із застосуванням багатокомпонентного завантаження(2023) Алєксєєв, Олександр СергійовичДокумент Розроблення технології йогурту з натуральними функціонально технологічними інгредієнтами та впровадженням даної технології на підприємстві потужністю переробки молока 80 т за добу. Розділ 2. Розробка нових видів йогурту з натуральними смако-ароматичними наповнювачами(2023) Дмитренко, Іван Тимурович