Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
16 результатів
Результати пошуку
Документ Формування світового ринку продовольчих товарів(2024) Вольбин, Ліліана ЮріївнаДокумент Оцінювання конкурентоспроможності підприємства(2023) Шило, Іван ВікторовичДокумент Розвиток інструментів івент-маркетингу на підприємстві(2023) Лукашенко, Катерина ЄвгенівнаДокумент Обґрунтування ринкової політики підприємства(2023) Сіцінський, Артем ВадимовичДокумент Оцінювання ступеня монополізації ринку та визначення ринкових позицій підприємства(2023) Гриценюк, Андрій МихайловичДокумент Обґрунтування можливостей інтенсивного розвитку підприємства(2023) Жирна, Дарія МиколаївнаДокумент Розвиток світового ринку продовольства(2022) Ковальчук, Альона ЄвгеніївнаДокумент Стратегія виходу підприємства на зовнішній ринок(2022) Рибальська, Валерія ВіталіївнаДокумент Удосконалення технології десертів для кафе-кондитерської(2022) Гамоля, Ярослав РомановичДокумент Визначення оптимальної ринкової позиції товарів підприємства з урахуванням потреб цільового ринку(2022) Краснова, Яна Сергіївна