root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділ
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
5 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
1
search.filters.author.Алаторцев, Микола Миколайович
1
search.filters.author.Духовнікова, Катерина Андріївна
1
search.filters.author.Запорожан, Алла Леонідівна
1
search.filters.author.Півнюк, Іван Юрійович
1
search.filters.author.Ребіцька, Анастасія Олександрівна
Пошук за іменем автора
search.filters.search.submit
Ключові слова
search.filters.subject.розроблення технології
5
search.filters.subject.кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
4
search.filters.subject.схема технологічного процесу
3
search.filters.subject.інноваційний виріб
2
search.filters.subject.клітковина
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2023 - 2024
5
Містить файли
5
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Ключове слово: search.filters.subject.розроблення технології
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 5 з 5
Документ
Розширення асортименту солодощів спеціального призначення на основі продуктів переробки гарбуза
(
2024
)
Півнюк, Іван Юрійович
Показати більше
Документ
Удосконалення технології печива з покращеними споживчими властивостями для ЗРГ
(
2024
)
Ребіцька, Анастасія Олександрівна
Показати більше
Документ
Розроблення технології десертів для ЗРГ з сучасною українською кухнею
(
2023
)
Запорожан, Алла Леонідівна
Показати більше
Документ
Удосконалення технології холодної збивної страви-мусу підвищеної біологічної цінності
(
2023
)
Духовнікова, Катерина Андріївна
Показати більше
Документ
Удосконалення технології піци спеціального призначення для ЗРГ
(
2023
)
Алаторцев, Микола Миколайович
Показати більше