Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
66 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення плану НАССР виробництва зернових батончиків з горіхами та шоколадом для оператора ринку ПрАТ «Лантманнен Акса»(2024) Коваленко, Яна СергіївнаДокумент Документ Удосконалення системи управління безпечністю виробництва майонезу «Провансаль 67%» для оператора ринку ПрАТ «Київський маргариновий завод» згідно вимог ДСТУ ISO 22000:2019(2024) Скоробогатова, Анастасія ВікторівнаДокумент Документ Удосконалення системи управління безпечністю виробництва пива світлого фільтрованого для ТОВ «Рівень ЛТД»(2024) Фінько, Артем ОлександровичДокумент Удосконалення системи управління безпечністю виробництва вермішелі довгої екстра для ТОВ «Київська макаронна фабрика»(2024) Базюченко, Катерина ДмитрівнаДокумент Документ Удосконалення системи управління безпечністю виробництва морозивного торта «Райдуга» для оператора ринку ТОВ «Айс-Фудс»(2024) Гайдай, Іванна Сергіївна