Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення окремих елементів системи управління якості виробництва овочевої лазаньї для оператора ринку Giacobbe Pasta GmbH(2023) Сіденко, Анна МиколаївнаДокумент Розроблення системи управління якості виробництва масла солодковершкового селянське 73% жиру для оператора ринку ТОВ «Пирятинський сирзавод»(2022) Крупкіна, Ангеліна ПетрівнаДокумент Документ Розроблення рекомендацій з впровадження системи управління якістю виробництва хліба житньо-пшеничного для оператора ринку ТОВ «ІНТЕРАГРО РЖИЩІВ»(2022) Олефіренко, Анастасія ДмитрівнаДокумент Удосконалення систем управління якістю виробництва пива напівтемного нефільтрованого із застосуванням екстракту бузини за стандартом ДСТУ ISO 9001:2015(2021) Кондратенко, Анжеліка ВадимівнаДокумент Удосконалення систем управління якістю виробництва яблучного соку ТМ «Біола» за стандартом ДСТУ ISO 9001:2015(2021) Броніцький, Анатолій Григорійович