Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Розроблення технології пудингу вареного із використанням солодового екстракту «Полісол»(2023) Скуратівська, Дарина ВолодимирівнаДокумент Документ Розроблення рецептури та способу виробництва кисломолочного напою оздоровчої дії(2021) Мартинюк, Ольга РоманівнаДокумент Удосконалення системи управління безпечністю виробництва хлібного квасу з додаванням солодових екстрактів за стандартом ДСТУ ISO 22000:2007(2021) Кліменок, Дарія ВолодимирівнаДокумент Проект виробництва квасу оздоровчого призначення з екстрактами хмелю і солоду(2020) Калайда, Єгор Андрійович