Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
57 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення технології супів-пюре спеціального призначення з додаванням рослинних напоїв(2024) Крикунова, Анастасія ВячеславівнаДокумент Розробка технології соусів з підвищеним вмістом білкових речовин для дієтичного харчування(2024) Рибаченко, Максим СергійовичДокумент Розроблення рецептури молочка для обличчя з екстрактом лаванди(2024) Куць, Анастасія ВолодимирівнаДокумент Метаболіти мікроміцетів для зниження рівня холестерину(2024) Димицька, Юлія ОлександрівнаДокумент Досліждення крупності пшеничної мучки після лущення(2024) Ліпінський, Олександр ЮрійовичДокумент Культивування Bacillus subtilis для одержання рибофлавіну(2024) Рябушенко, Ілона ЮріївнаДокумент Біосинтез целовіридину культивуванням Trichoderma viride(2024) Антипенко, Влада ВадимівнаДокумент Удосконалення технології виробництва пектину з яблучних вичавків(2023) Сидоренко, Владислава ВіталіївнаДокумент Біосинтез окситетрацикліну Streptomyces rimosus(2023) Афлатарли, Владислава Олексіївна