Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
14 результатів
Результати пошуку
Документ Розроблення технології виробництва дитячого шампуню з вітаміном F(2024) Ситник, Карина ЮріївнаДокумент Дослідження процесу нагрівання ПЕТ преформ в машині для виготовлення пляшок(2024) Лахно, Микола ВікторовичДокумент Очищення газопилових викидів ПАТ «Новоград-Волинський хлібозавод»(2023) Дацько, Катерина ОлегівнаДокумент Проєкт незбираномолочного цеху з організацією дієтдільниці потужністю 46 тон переробки молока за зміну(2023) Площинська, Анастасія МихайлівнаДокумент Розроблення системи управління безпечністю виробництва батону на ТОВ «Київський Пекарний Дім» ТМ «Київхліб»(2022) Загладько, Катерина ВасилівнаДокумент Удосконалення системи управління безпечністю виробництва хліба «Ворзельського» для оператора ринку ТОВ «Сільпо-Фуд» за ДСТУ/ISO 22000:2007(2021) Войтенко, Олександра БорисівнаДокумент Розроблення плану НАССР для виробництва сиру твердого «Російського» з волоським горіхом(2021) Городнича, Ольга ЮріївнаДокумент