Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
62 результатів
Результати пошуку
Документ Розроблення рецептури булочного виробу з ячмінними пластівцями з впровадженням його виробництва в проєкті хлібозаводу в м. Жмеринка Вінницької області(2024) Коломієць, Михайло ЯрославовичДокумент Розробка технології азіатських соусів-дресингів на основі рослинних олій(2024) Кривчик, Марія АндріївнаДокумент Удосконалення технології панкейків з нетрадиційної сировини для дієтичного харчування(2024) Шевчук, Юлія ВіталіївнаДокумент Розробка технології борошняної страви – млинчиків для дієтичного харчування(2024) Землянчук, Андрій МиколайовичДокумент Обґрунтування показників якості процесу та технічного рівня обладнання для пакування таблеток у блістерну упаковку(2024) Трудько, Сергій СергійовичДокумент Режимні параметри пресування таблеток та модернізація машини для їх виготовлення(2024) Герасименко, Данііл ЮрійовичДокумент Режимні параметри пресування таблеток та модернізація машини для їх виготовлення(2024) Герасименко, Данііл ЮрійовичДокумент Підвищення конкурентоспроможності продукції підприємства(2024) Клименко, Станіслав РуслановичДокумент Дослідження та створення інформаційної системи моніторингу якості повітря м. Київ(2024) Фендюр, Роман Анатолійович