Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
7 результатів
Результати пошуку
Документ Організація забою та переробки худоби на м’ясокомбінаті в м. Ужгород потужністю 21,9 т м’яса за зміну, з впровадженням переробки ДРХ(2023) Остапів, Вікторія ЄвгенівнаДокумент Організація виробництва у ковбасному цеху потужністю 6,1 т виробів за зміну у м. Нововолинськ(2023) Лешко, Андрій ІвановичДокумент Організація виробництва 25,1 туб консервів за зміну, з впровадженням виробництва фаршевих виробів(2023) Калій, Дмитро ЮрійовичДокумент Проект ковбасного цеху потужністю 4 тон м’ясних виробів за зміну, з впровадженням виробництва напівфабрикатів(2023) Бойчук, Мартин ПавловичДокумент Проект ковбасного цеху потужністю 2,9 тон м’ясних виробів за зміну та впровадження виробництва солених виробів(2023) Гавришко, Наталія МихайлівнаДокумент Організація забою та переробки худоби на м’ясокомбінаті потужністю 26,1 т м’яса за зміну в м. Канів(2023) Патюк, Віталій ОлександровичДокумент Удосконалення технології ферментованих ковбас(2023) Клименко, Володимир Володимирович