Неопубліковані видання
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7548
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Інтенсифікація соління м'яса у шматках і розробка нової конструкції реодинамічного масажера(Наукові, науково-технічні та інноваційні розробки, НУХТ, 2008) Гуць, Віктор Степанович; Коваль, Ольга АндріївнаМ'ясо у шматках завантажують у пересувний контейнер. Він підключається до вакуумної системи і встановлюється на віброплатформу. Новим є глибокий вакуум, коли сольовий розчин починає кипіти і спеціальні режими високо амплітудної вібрації.Документ Нова методика вимірювання міцності адгезії текучих і твердоподібних дисперсних систем(2008) Гуць, Віктор СтепановичМетодика базується на моделюванні відриву продукту від пластини і використанні комп’ютерної символьної математики. Прилад для вимірювання міцності адгезії побудований на базі фізичного маятника.Документ Моделювання відцентрового розділення дисперсних систем, що стискаються і розробка нової конструкції центрифуги зі спеціальною фільтруючою поверхнею(2008) Гуць, Віктор СтепановичРекомендовано використовувати центрифугу замість фільтрпресів для розділення дисперсних систем що стискаються. Конструкція центрифуги відрізняється від існуючих у цукровому виробництві розташуванням фільтруючої поверхні і самою фільтруючою перегородкою. We recommend using a centrifuge to separate instead filtrpresiv disperse systems that are compressed. The design differs from existing centrifuges in the sugar manufacturing location filtering surface and the same filter septum.