Неопубліковані видання

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7548

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 6 з 6
  • Ескіз
    Документ
    Вплив електрохімічної обробки мелясного сусла в спиртовому виробництві на накопичення спирту і домішок
    (1995) Ісаєнко, Володимир Миколайович; Мудрак, Тетяна Омелянівна; Крамаренко, Раїса Миколаївна; Карпутіна, Маргарита Віталіївна; Семененко, В. Ф.
    На вітчизняних спиртових, дріжджових та мікробіологілчних заводах в якості живильного середовища для мікроорганізмів використовують мелясу, крохмалевмісну сировину та інші добавки. Обов'язковою умовою успішного застосування меляси з високим коефіцієнтом використання цукрів і виходом продуктів біосинтезу є нормалізація її складу. On the domestic alcohol, yeast and plants mikrobiolohilchnyh as nutrient for microorganisms using molasses, raw starch and other additives. A mandatory condition for the successful application of molasses with high use of sugars and vyhom product biosynthesis is the normalization of its members.
  • Ескіз
    Документ
    Очищення дифузійного соку з удосконаленим прогресивним попереднім вапнуванням
    (2008) Логвін, Володимир Матвійович; Виговський, Валерій Юрійович; Хомічак, Любомир Михайлович; Авдієнко, Світлана Олексіївна
    За умов очищення дифузійного соку з удосконаленим прогресивним попереднім вапнуванням підвищується вихід цукру. At the terms of cleaning of diffusive juice a rendement rises with the improved progressive previous liming.
  • Ескіз
    Документ
    Інтенсифікація соління м'яса у шматках і розробка нової конструкції реодинамічного масажера
    (Наукові, науково-технічні та інноваційні розробки, НУХТ, 2008) Гуць, Віктор Степанович; Коваль, Ольга Андріївна
    М'ясо у шматках завантажують у пересувний контейнер. Він підключається до вакуумної системи і встановлюється на віброплатформу. Новим є глибокий вакуум, коли сольовий розчин починає кипіти і спеціальні режими високо амплітудної вібрації.
  • Ескіз
    Документ
    Нова методика вимірювання міцності адгезії текучих і твердоподібних дисперсних систем
    (2008) Гуць, Віктор Степанович
    Методика базується на моделюванні відриву продукту від пластини і використанні комп’ютерної символьної математики. Прилад для вимірювання міцності адгезії побудований на базі фізичного маятника.
  • Ескіз
    Документ
    Технология непрерывной биологической очистки сточных вод предприятий пищевой промышленности
    (Виставка досягнень народного господарства УССР, 1990) Салюк, Анатолий Иванович
    Технология непрерывной очистки сточных вод предприятий пищевой промышленности разработана для всех категорий промышленных предприятий, сточные воды которых характеризуются высоким содержанием органических загрязнений. Основной элемент технологической схемы — метантенк, содержащий в качестве наполнителя специальным: образом обработанный материал (базальтовое волокно, керамзит и т. д.), на котором фиксируется сообщество метаногенных бактерий. Применение иммобилизованной микрофлоры позволяет повысить эффективность очистки воды на 7—12 % и обеспечить стабильность непрерывного процесса. Continuous technology of wastewater treatment for food designed for all categories of industries, waste water which have a high content of organic contaminants. The main element of the technological scheme - digester containing a filler special: handle the material (basalt fiber, clay, etc.), which is fixed community of methanogenic bacteria. The use of immobilized microorganisms can increase the efficiency of water treatment by 7-12% and the stability continuum.
  • Ескіз
    Документ
    Моделювання відцентрового розділення дисперсних систем, що стискаються і розробка нової конструкції центрифуги зі спеціальною фільтруючою поверхнею
    (2008) Гуць, Віктор Степанович
    Рекомендовано використовувати центрифугу замість фільтрпресів для розділення дисперсних систем що стискаються. Конструкція центрифуги відрізняється від існуючих у цукровому виробництві розташуванням фільтруючої поверхні і самою фільтруючою перегородкою. We recommend using a centrifuge to separate instead filtrpresiv disperse systems that are compressed. The design differs from existing centrifuges in the sugar manufacturing location filtering surface and the same filter septum.