Навчально-методичні матеріали
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7376
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Організація, планування та управління виробництвом на підприємствах(2007) Крайнюченко (Форноляк), Ольга ФеодосіївнаВ курсі лекцій подано навчальний матеріал дисципліни «Організація, планування та управління виробництвом на підприємствах». Мета дисципліни – надати студентам необхідних знань з теорії та практики організації ефективної діяльності підприємств консервної промисловості шляхом вивчення теоретичних основ курсу, принципів і методів оптимальної організації основного та допоміжного виробництв, способів удосконалення управління підприємством та використання внутрішньовиробничих резервів. The course lectures are given educational material subjects "Organization, planning and management of production on enterprises". The purpose of discipline - to provide students with the necessary knowledge of the theory and practice of effective business enterprise canning industry by examining the theoretical foundations of the course, the principles and methods of optimal organization of main and auxiliary industries, ways of improving enterprise management and the use of internal reserves.Документ Оперативний менеджмент(2006) Крайнюченко (Форноляк), Ольга ФеодосіївнаВ конспекті лекцій подано навчальний матеріал дисципліни «Оперативний менеджмент». Мета дисципліни – розкрити теоретичні й методичні питання оперативного управління виробничо-господарською діяльністю бродильних та консервних підприємств (їхніх структурних підрозділів), визначити методи, засоби та шляхи забезпечення суворого виконання заданого плану виробництва продукції за кількістю та номенклатурою у встановлені терміни на основі раціонального використання виробничих ресурсів шляхом використання і реалізації функцій, принципів і методів оперативного менеджменту. In Lecture notes presented course material subject "Operational management". The purpose of discipline - theoretical and methodological issues of operational management of industrial and economic activities of fermentation and canning companies (and their structural units) to determine the methods, means and ways to ensure strict implementation of a given plan of production in quantity and nomenclature in a timely manner based on rational use of inputs through the use and implementation of the functions, principles and methods of operational management.