Навчально-методичні матеріали
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7376
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Технологія напоїв із плодово-ягідної сировини : конспект лекцій(2009) Куц, Анатолій МихайловичНаведена технологічна характеристика плодово-ягідної сировини і допоміжних матеріалів, технології, основне обладнання та технологічні режими виробництва різних типів соків, виноматеріалів, вина, бальзамів, кальвадосу і міцних алкогольних напоїв та вимоги до їх якості. The technological characteristics of the fruit and berry raw materials and auxiliary materials, technology, key equipment and technological modes of production of different types of juices, wine material, wine, balms, сalvados and strong alcoholic drinks and quality requirements.Документ Технології спирту, дріжджів і лікеро-горілчаних напоїв(2014) Олійник, Світлана Іванівна; Куц, Анатолій Михайлович; Бондар, Микола ВасильовичПредметом лабораторного практикуму є методи аналізу сировини, напівпродуктів, відходів та товарних продуктів виробництва горілок і лікеро-горілчаних напоїв і нормативно-технічна документація, якою встановлені вимоги до їх органолептичних та фізико-хімічних показників. The subject is a laboratory practical methods of analysis of raw materials, intermediate products, waste and food commodity production of vodka and alcoholic beverages and normative-technical documentation which establishes requirements for their organoleptic and physico-chemical parameters.