Навчально-методичні матеріали
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7376
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Моделювання та створення інноваційних продуктів харчової промисловості(2017) Шутюк, Віталій Володимирович; Бессараб, Олександр Семенович; Бендерська (Дущак), Ольга ВячеславівнаВ лабораторному практикумі розглянуто аспекти нормативно-правової бази для створення інноваційних продуктів харчової промисловості. Наведено приклади пошуку інформації за темою наукового дослідження та оформлення отриманих наукових результатів. Також представлено методики розрахуноку глікемічного індексу консервованих продуктів, визначення вмісту нітратів у плодоовочевій сировині, визначення показників харчової, енергетичної та біологічної цінності продуктів харчування.The laboratory workshop discusses aspects of the regulatory framework for the creation of innovative food products. Examples of information retrieval on the topic of scientific research and design of the obtained scientific results are given. Methods of calculation of glycemic index of canned foods, determination of nitrates in fruit and vegetable raw materials, determination of indicators of nutritional, energy and biological value of foodstuff are also presented.Документ Комп’ютерні технології в наукових дослідженнях(2009) Литовченко, Ігор МиколайовичВ конспекті лекцій викладені основні принципи комп"ютерного моделювання течії рідин та газів. Наведені методики досліджень та обробки результатів. In lecture notes basic principles of computer modeling of the flow of liquids and gases. Given the research methodology and results processing.Документ Нові комп’ютерні технології(2014) Литовченко, Ігор Миколайович; Чепелюк, Олена ОлександрівнаВикладені основні способи створення тривимірних моделей та складання їх у вузли та машини. Практикум містить вісім лабораторних робіт. The basic ways to create three-dimensional models and drawing them into units and machines. Practice contains eight laboratory work.