Навчально-методичні матеріали

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7376

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Технологія напоїв із плодово-ягідної сировини : конспект лекцій
    (2009) Куц, Анатолій Михайлович
    Наведена технологічна характеристика плодово-ягідної сировини і допоміжних матеріалів, технології, основне обладнання та технологічні режими виробництва різних типів соків, виноматеріалів, вина, бальзамів, кальвадосу і міцних алкогольних напоїв та вимоги до їх якості. The technological characteristics of the fruit and berry raw materials and auxiliary materials, technology, key equipment and technological modes of production of different types of juices, wine material, wine, balms, сalvados and strong alcoholic drinks and quality requirements.
  • Ескіз
    Документ
    Технології спирту, дріжджів і лікеро-горілчаних напоїв
    (2014) Олійник, Світлана Іванівна; Куц, Анатолій Михайлович; Бондар, Микола Васильович
    Предметом лабораторного практикуму є методи аналізу сировини, напівпродуктів, відходів та товарних продуктів виробництва горілок і лікеро-горілчаних напоїв і нормативно-технічна документація, якою встановлені вимоги до їх органолептичних та фізико-хімічних показників. The subject is a laboratory practical methods of analysis of raw materials, intermediate products, waste and food commodity production of vodka and alcoholic beverages and normative-technical documentation which establishes requirements for their organoleptic and physico-chemical parameters.
  • Ескіз
    Документ
    Збірник завдань з хімії та технології. Практикум
    (2010) Іщенко, Віра Миколаївна; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна
    В практикумі міститься близько двохсот завдань та вправ з хімії та технології профільного змісту, а також приклади розв’язків типових завдань. Збірник універсальний у використанні і може бути рекомендований абітурієнтам, учням старших класів профільного спрямування та студентам.
  • Ескіз
    Документ
    Технологічне обладнання харчових виробництв : методичні вказівки
    (НУХТ, 2004) Терещенко, Олександр Андрійович; Бабанов, Геннадій Кузьмич; Беседа, Сергій Дмитрович; Житнецький, Ігор Володимирович
    На прикладі кутера Л5-ФКМ розглядається будова, принцип роботи різальних машин, правила їх монтажу, налагодження, обслуговування і безпечної експлуатації.