Автореферати
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7151
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Маркетинг людських ресурсів та перспективи його реалізації для підприємств харчової промисловості(2014) Грищенко, Діана ГригорівнаУ роботі обґрунтовано необхідність застосування маркетингу людських ресурсів як якісно нового рівня управління ними. Сформовано концепцію його реалізації, ключовим елементом якої є розроблений комплекс маркетингу людських ресурсів орієнтований на споживача, запропоновано методичний підхід оцінювання стану маркетингу людських ресурсів. Доведено вплив маркетингу людських ресурсів на ефективність діяльності підприємства та запропонованопрогресивні методи його реалізації з урахуванням етапів життєвого циклу працівника. This research focuses ontheoretical propositionsmarketingandhuman resourcedevelopmentresearch andpracticalrecommendations forimplementationby determiningthe prospects for itsimplementationfor the food industry. We provethe need to implementmarketinghuman resourcesas a qualitativelynew level ofhrmanagement. The author has formulated the concept ofhr-marketing implementation, a key element of which isthe complex ofhr-marketingfocused onconsumer.Methodical approach for its assessment has been created by the author too. The work describes the influence of the hr-marketing on the activity effectiveness of the company, that is why the author has showed the basis of advanced methods for hr-marketing implementation, taking into account the stages of the life cycle of an employee.Документ Формування кадрового потенціалу на підприємствах харчової промисловості України(2009) Москаленко (Римаренко), Вікторія ОлександрівнаДисертація присвячена поглибленню теоретико-методичних засад і розробці науково-практичних рекомендацій щодо застосування прогресивних методів формування та розвитку кадрового потенціалу підприємств харчової промисловості, які забезпечують можливість їх ефективного функціонування. The thesis is dedicated to deepening of the theoretical and methodological foundations and working out of the scientific and practical guidelines concerning usage of advanced methods for the formation and development of personnel potential of the food industry’s enterprises, which provide the possibility of their effective functioning.Документ Управління людським капіталом на підприємствах харчової промисловості(2008) Кошулько, Оксана ПавлівнаДисертація присвячена вирішенню проблеми удосконалення управління людським капіталом на підприємствах харчової промисловості, що дасть змогу визначати ринкову вартість людського капіталу та ефективно управляти ним. The paper is devoted to the solution of the following problem: human resources management improvement at food retail industry. This can help determine human resources market value to manage this kind of resources adequately at an enterprise.