Автореферати

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7151

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Оцінка та підвищення конкурентоспроможності підприємств кондитерської промисловості України
    (2005) Закревська, Людмила Миколаївна
    Дисертацію присвячено розв’язанню теоретичних та прикладних проблем оцінки конкурентоспроможності підприємств кондитерської промисловості України та визначенню шляхів її підвищення. The dissertation is devoted to the decision of theoretical and practical problems of an estimation of competitiveness of the enterprises of the confectionery industry of Ukraine, definition of ways of its increase.
  • Ескіз
    Документ
    Організаційно-економічні основи підвищення конкурентоспроможності підприємств кондитерської промисловості України
    (2007) Ткаченко, Ольга Миколаївна
    Дисертація присвячена вирішенню наукових і прикладних завдань визначення організаційно-економічних основ підвищення конкурентоспроможності підприємств кондитерської промисловості. У дисертації сформульовані і обґрунтовані теоретико-методичні основи конкурентоспроможності підприємств і шляхи її підвищення. Здійснено оцінку конкурентоспроможності підприємств кондитерської промисловості України. This thesis discloses the way of solving scientific and applied problems of working out of economic-organizing basics of confectionary industry enterprises competitiveness increase. Theoretic-methodical basis of enterprises competitiveness, its increase, and control over competitiveness at national and international level are described in this thesis. The analysis of competitiveness of the basic manufacturers of confectionery production is made.