Автореферати
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7151
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Формування інноваційної стратегії розвитку підприємств целюлозно-паперової промисловості(2005) Ганієва, Алла РашидівнаВ дисертаційній роботі досліджено стан та особливості інноваційної діяльності в целюлозно-паперовій промисловості України, теоретичні аспекти інноваційної діяльності в сучасних умовах, сутність інноваційних стратегій, їх типологія та визначено передумови ефективного управління інноваціями на підприємствах. Pre-conditions of innovative development of enterprises are explored to dissertation work, the necessity of strategic management by innovative transformations is grounded on enterprises and innovative strategy is certain as the instrument of innovative development of enterprises.Документ Розвиток інноваційної діяльності підприємств харчової промисловості (проблеми і перспективи)(2012) Пєтухова, Ольга МихайлівнаДисертаційна робота присвячена дослідженню теоретичних, методичних та практичних питань активізації інноваційної діяльності підприємств харчової промисловості України з позиції проблем та перспектив її розвитку. Thesis deals with theoretical, methodological and practical issues of activating the innovative activity of Ukrainian food industry enterprises from the position of problems and prospects.Документ Управління інноваціями на підприємствах харчової промисловості України(2007) Левченко, Юлія ГригорівнаПроведено аналіз економічної сутності інновацій, внаслідок чого набув подальшого розвитку понятійний апарат організації та управління інноваціями, зокрема такі його елементи як “інновація”, “інноваційна діяльність”, “управління інноваціями”. Запропоновано комплексну оцінку системи управління інноваціями. Проаналізовано сучасний стан і тенденції розвитку інноваційної діяльності підприємств харчової промисловості, у тому числі фінансування інноваційної діяльності підприємств окремих галузей харчової промисловості та ефективність управління інноваціями на підприємствах. Запропоновано модель управління інноваціями, напрями розвитку управління інноваціями та пріоритетні напрями інноваційного розвитку окремих галузей харчової промисловості.