Автореферати
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7151
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Управління розвитком інноваційного потенціалу на підприємствах хлібопекарної промисловості(2009) Федулова, Ірина ВалентинівнаДисертація присвячена розробці теоретико-методологічних основ управління розвитком інноваційного потенціалу підприємств хлібопекарної промисловості і обґрунтування напрямів здійснення цього розвитку в контексті синергетичної еволюційної моделі інноваційного розвитку підприємства. Is devoted to elaboration of theoretical - methodological basis of the innovative potential development on the baking industry enterprises and reasoning of realization ways of this development in the context of synergetic evolutional model of innovative enterprise development.Документ Інноваційні процеси в діяльності м’ясопереробних підприємств з позиції маркетингу розвитку новацій(2009) Кундєєва, Галина ОлексіївнаДисертаційна робота присвячена дослідженню інноваційного процесу з позиції маркетингу розвитку новацій в діяльності м’ясопереробних підприємств. Визначена роль новації, розглянуто можливі напрями її розвитку та науково обґрунтовано можливість дослідження інноваційного процесу в діяльності підприємства з позиції маркетингового дослідження. Dissertation is devoted to the research of innovative process from the position of marketing of innovation development in the activity of meat processing enterprises. The role of innovation is defined, possible directions of its development are considered, and the possibility of research of innovative process in the activity of enterprise from the position of marketing research is scientifically grounded.